Epilare definitiva in Constanta

Epilarea a evoluat foarte mult in ultimii ani ajungand sa fie folosita mai de oricine. Epilarea nu este foarte scumpa si este foarte eficienta. Epilarea definitiva este cea mai cautata de curand deoarece parul este indepartat in proportie de 90-95 % la femei si 70-75 % la barbati. Este o metoda foarte revolutionara numita SPL (square pulse light). Femeile foloseau inainte epilarea cu ceara sperand ca aceasta va rari cresterea parului si vor arata mult mai frumos fara parul inestetic. Epilarea definitiva spl se bazeaza pe 5 impulsuri consecutive si consta in eliminarea parului inestetic de la radacina.
IPL (epipilarea definitiva cu lumina intensa pulsata)

Un 5 Impulsuri IPL sunt egale cu un impuls SPL, adica epilarea definitiva SPL este mai buna decat epilarea definitiva cu lumina intensa pulsata. Epilarea definitiva SPL este foarte buna deoarece riscul de arsuri este inlaturat si sunteti siguri de o epilare foarte buna. Epilarea SPL dar ori ce epilare definitiva este folosita in special de sportivi pentru a nu transpira si a nu fi incomodati de parul inestetic. Pentru o epilare totala definitiva este nevoie de circa 6-8 sedinte. Sedintele sunt fixate odata la 4-5 saptamani pentru ca atunci incepe firul de par sa creasca. In definitiv ar trebui cam 5-6 luni pentru o epilare totala definitiva. Durerea este aproape inexistenta la aceasta epilare,dar depinde de fiecare om.

Pretul este unul mai mic la la celelalte metoda de epilare, asta aratand numarul mare de clienti pe care il au aceste saloane de epilare fata de celelalte. Epilare definitiva Constanta este foarte cautat pe internet deoarece multi merg la mare si in timpul petrecut acolo pot face sedintele care le faceau si in localitatea acestora. Sunt multe centre de epilare Constanta si asta este foarte bine si pentru clienti si pentru patroni.